BookThat header

BookThat maakt het vinden van talent makkelijker

Challenge

Het is tijd om talent te ontdekken!

Nederland barst van muzikaal talent, goede bandjes, dj's en zangtalent is te vinden in het hele land. Dit muzikale talent is op zoek naar een podium.  Daarnaast is er de behoefte bij horeca en grote en middelgrote bedrijven naar entertainment voor speciale avonden of bedrijfsfeesten. Maar hoe komt talent in contact met opdrachtgevers? Tot voorkort was dit een probleem, maar BookThat brengt vraag en aanbod samen.

BookThat artist
Solution

Een transparant platform waar alles samenkomt

Gravity ontwikkelde een transparant platform: BookThat, waar vraag (van bedrijven) en aanbod (van talent) bij elkaar komt. Beide partijen worden ontzorgd door selecteren van artiesten of opdrachten, communicatie, boeking en betaling via het platform. Hierdoor kan je als bedrijf eenvoudig in enkele stappen de perfecte artiest boeken voor jouw event. 

BookThat details
Results

Het ultieme boekingsplatform

Op 1 maart 2020 is BookThat officieel live gegaan. Meer dan 500 artiesten hebben een profiel aangemaakt op het platform. Een profiel compleet met foto- en videomateriaal is beschikbaar om een goed beeld te krijgen van deze artiesten. Inmiddels wordt binnen het platform van BookThat ook aan andere labels gewerkt zoals het boeken van een gave locatie of meer creative minds om elk event tot een succes te maken. 

Achtergrondinformatie

Ander werk voor de BookThat Group

De BookThat Group is een holding waar vanuit Janic Makizodila en zijn compagnons ondertussen ook al andere online platforms zijn begonnen. Zo ontwikkelde Gravity samen met BookThat Group onlangs SIMA:beheersoftware voor uitzendorganisaties. En ook het vernieuwende recruitmentplatform Heyu.

Meer weten?
Lotte

Lotte van Beek

Business developer