Services

Blended
Teams

Een schaalbaar agile team met de juiste specialisten. Met de oplossing Blended team voegen we specialisten toe aan jouw in-house team en maken we jouw organisatie schaalbaar. Zo stellen we jouw organisatie in staat om complexe digitale vraagstukken uit te werken en met innovatieve technologieën jouw digitale landschap te vernieuwen.

Blended teams

/ Introductie

Wanneer je als bedrijf een digitale transformatie aangaat, komt er veel bij kijken: nieuwe technologieën vragen om specifieke kennis en bepaalde specialismen die je organisatie niet altijd in huis heeft. Bovendien vraagt transformatie vaak om een andere aanpak dan je inhouse team gewend is. Bij Gravity snappen we deze uitdaging en ondersteunen we je graag in deze transitie door met jouw team direct samen te werken en de juiste experts en begeleiding aan te bieden die aansluiten bij het project. Met een samengesteld team op maat creëren we snelheid, geven we je team richting en helpen we bij het maken van keuzes op basis van onze kennis van digitale projecten.

/ Wat Gravity jouw organisatie kan bieden

 1. 01
  Impact en snelheid met een team experts op maat

  Samen stellen we een team van de juiste specialisten op om jouw team te versterken. We kijken naar het type project en type kennis dat vereist is en adviseren je hoe Gravity jouw team het best kan aanvullen op basis daarvan. Met deze externe resources kan je team meer snelheid en impact maken tijdens het project.

 2. 02
  Volledig ontzorgd in begeleiding en werkprocessen

  We begeleiden je organisatie in de uitvoering van het project. We stellen een Scrum master aan die ervaren is in het begeleiden van Blended teams. Transparantie in werk, communicatie, inspectie van de voortgang, kwaliteit en adapteren met verbetering als resultaat, staan voorop om het team te begeleiden in de uitvoering.

 3. 03
  Groei voor jouw team met nieuwe kennis en werkwijzen

  Tijdens de samenwerking nemen onze specialisten jouw team inhoudelijk mee in de uitvoering. We helpen je team daarbij indirect om zich te ontwikkelen in kennis over nieuwe expertises, werkwijzen en technologiëen. Zo kan je team in de toekomst zelf deze kennis toepassen, op eigen benen het product beheren en doorontwikkelen.

Vishal Jesse Petra
image

Wat kan je verwachten

Een Blended team is een model waarbij we Gravity specialisten met verschillende achtergronden toevoegen aan jouw team. Met een Gravity Blended team kan je specifieke expertise in huis halen, denk bijvoorbeeld aan Frontend en Backend developers, UX/UI designers, strategen, Agile Coaches, Scrum Masters en andere experts. Door de directe samenwerking kan de benodigde capaciteit op maat geschaald worden en groeit de kennis binnen je eigen organisatie om later opgeleverde projecten zelf te doorontwikkelen. We kunnen het Blended team model voor grootschalige projecten inzetten, waarbij we meerdere Blended teams creëren. Daarnaast kan het valideren van kleine ideeën juist een bewuste keuze zijn om snel tot een oplossingsrichting te komen en kun je ervoor kiezen om op kleine schaal een enkele expertise toe te voegen aan jouw team.

Een Gravity Blended team functioneert volgens de Agile gedachtegoed, middels het Scrum Framework. Onze Scrum Master zorgt voor een efficiënt werkproces, waarbij de coördinatie, productie en besluitvorming naadloos op elkaar aansluiten. Vanuit jullie kant vragen we een gecommitteerde Product Owner. Jullie Product Owner stuurt het team inhoudelijk aan, waardoor diegene de koers van het product kan bepalen. 

Meer informatie? Lees onze blog

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw projecten?
Louise Profielfoto

Louise Hugen

Business Designer