App ontwikkelaar

Wij zijn Gravity

Je staat voor een complex vraagstuk waarvoor de oplossing nog niet bestaat. Jij zoekt een Digital Agency die voor je uitzoomt en jouw toekomstige app urgent maakt.

Gravity wint DIA award

/ Introductie

App ontwikkelaars sinds 2017

“Gravity is aantrekken. Het is waarde creëren door het onbekende vanzelfsprekend te maken.”

Voor het bouwen van toekomstbestendige apps heb je moed nodig. Moet je scherpe beslissingen maken en durven kiezen voor eenvoud. Gravity is een ervaren partner in het ontwikkelen van apps die de toekomst vormen.

Gravity is ondernemerschap. Voor koplopers, industrieverbeteraars en krachtbronnen. Voor mensen met een visie, die de wereld rijker achterlaten dan ze ‘m vonden. Gravity is door pioniers, voor pioniers.

Ooit begonnen als netwerkbeheerder en inmiddels onderdeel van een holding. Uitgegroeid tot een Digital Agency met 35 pioniers in een prachtig kantoor hartje Amersfoort. Het levende bewijs dat simplicity in design werkt.

Simplicity Moves™ words to live by

Jij wil slimmer zijn. Onderscheidend ondernemen. Creatiever benaderen. Jij weet dat versimpelen beweging in gang zet. Nee maakt een ja volmondig. Gravity is gespecialiseerd in het versimpelen van complexe vraagstukken en wat overblijft omzetten in nieuwe toepassingen en technologieën.

Meghan PC
Vishal & Tim

/ Awards, nominaties & prestaties

 • Logo Emerce 100
  Emerce 100

  Gravity staat al sinds de oprichting op rij in de top 3 van de Emerce100

 • Logo DIA
  Dutch Interactive Awards

  Genomineerd voor een DIA in de categorie Digitale Transformatie met Nijver in 2022. In de categorie Tools hebben we in 2020 met Triple8 een Zilveren DIA gewonnen. In 2018 binnen de categorie Content een Zilveren DIA met Fantube.

 • Top 250 Groeibedrijven
  Top 250 Groeibedrijven

  Gravity behoort tot de top 250 grootste groeibedrijven van Nederland in 2021 en 2022. Opgesteld door NLgroeit en Erasmus Centre for Entrepreneurship.

 • Fonk150
  Fonk150

  Sinds 2018 claimt Gravity een top 3 positie binnen de elite van de Nederlandse bureauwereld.

Toon meer

/ Bekijk hier onze cases

GrandVision Portrait

Wereldwijd medewerkers effectief opleiden

 • GrandVision
HLH featured

Happy Life Hacks app

 • Moonshot publishing