About

Vanuit het centrum van Amersfoort werkt een team aan digitale producties die resulteren in platformen die problemen tackelen en dagelijkse situaties vergemakkelijken. Wat ons beweegt is eenvoudig.

We voegen waarde toe in het dagelijkse leven van gebruikers. Zodat het product, de service of dienst wordt toegelaten in het leven van deze mensen. In de hoop vanzelfsprekend te worden en dus onmisbaar. Net zoals de zwaartekracht.

Simplicity
Moves

De wereld is complex. De uitdaging is moeilijke zaken vereenvoudigen. Dat is allesbehalve makkelijk. Als je erin slaagt simpele en doeltreffende oplossingen te ontwikkelen, kun je mensen raken, binden en bewegen. En dat zorgt voor een business die groeit.

Kunnen we simpelweg
niet om jou heen?

Talent is altijd welkom, ervaren of jong. Je werk zo leuk mogelijk maken en doen waar je goed in bent. Dat is wat we nastreven. We staan met beide benen op de grond. Geen borstklopperij. Wel bravoure. Jezelf ontwikkelen en je toekomst in eigen handen houden, dat is waar we van houden. Past dit bij jou? Dan ontmoeten we je graag!