About

Het creëren van waardevolle platformen die problemen tackelen en dagelijkse situaties makkelijker maken. Dat is waar wij in uitblinken. Wij ontwerpen, bouwen en optimaliseren bijzondere oplossingen voor echte, alledaagse uitdagingen. Dit alles doen we op hoog niveau en vanuit de Simplicity Moves® principes. Deze methode bewezen succesvol en wordt exclusief door Gravity gebruikt.

Onze startup mentaliteit is wat ons typeert. Dat wil zeggen; we zijn ondernemend, nieuwsgierig, flexibel en eager maar tegelijkertijd ervaren en professioneel. We durven scherpe keuzes te maken over wat wel en niet werkt. Vervolgens sturen we bij. Zo helpen wij organisaties de juiste keuzes te maken.

Simplicity
Moves®

Alles wat we bedenken, ontwerpen en bouwen dient ‘seamless’ te zijn. In design, user experience, idee, techniek maar ook zakelijk. Alles moet kloppen en voor zichzelf spreken zonder veel te moeten uitleggen. Natuurlijke adoptie bij de eindgebruiker is het doel. Dat betekent mensen laten voelen waar ze naartoe moeten. Simplicity maakt dat je sneller toegang krijgt en dat dingen in beweging komen. Zodat het product of de service wordt toegelaten. In de hoop te mogen blijven, vanzelfsprekend en dus onmisbaar te worden. Net als de zwaartekracht.

Recognition

Emerce top 100

Gravity staat op nummer 1 in de Emerce100 in de categorie ‘digital agency fullservice middelgroot’.

DIA

In de categorie ‘content’ hebben we met Fantube een Zilveren DIA in de wacht gesleept.

AMMA

De Zwitsal Babynamen app is genomineerd voor een AMMA award.

Kunnen we simpelweg
niet om jou heen?

Je werk zo leuk mogelijk maken, het beste uit jezelf halen en doen waar je goed in bent. Dit is wat we nastreven. We staan met beide benen op de grond maar willen wel impact maken. Geen borstklopperij. Wel bravoure. Jezelf ontwikkelen en je toekomst in eigen handen houden, dat is waar we van houden. Past dit bij jou? Dan ontmoeten we je graag!