About

Wij zijn Gravity. Digital Product Agency

Voor het bouwen van toekomstbestendige platformen heb je moed nodig. Je moet scherpe beslissingen maken en durven kiezen voor eenvoud. Jij zoekt een ervaren partner in het bouwen van platformen die de toekomst vormen.

Gravity wint DIA award

/ Introductie

Digital pioneers since 2017

“Gravity is aantrekken. Het is waarde creëren door het onbekende vanzelfsprekend te maken.”

Voor het bouwen van toekomstbestendige platformen heb je moed nodig. Moet je scherpe beslissingen maken en durven kiezen voor eenvoud. Gravity is een ervaren partner in het bouwen van platformen die de toekomst vormen.

Gravity is ondernemerschap. Voor koplopers, industrieverbeteraars en krachtbronnen. Voor mensen met een visie, die de wereld rijker achterlaten dan ze ‘m vonden. Gravity is door pioniers, voor pioniers.

Ooit begonnen als netwerkbeheerder en inmiddels onderdeel van een holding. Uitgegroeid tot een Digital Agency met 35 pioniers in een prachtig kantoor hartje Amersfoort. Het levende bewijs dat simplicity in design werkt.

Meghan PC
Vishal & Tim

/ De waarden van Gravity

 1. 01
  Stamina

  Gravity werkt met bedrijven die snappen dat apps, websites en digitale platformen blijvend moeten groeien. De lancering is slechts het begin.

 2. 02
  Sustainability

  Draagvlak creëren voor duurzame digitale transformaties vraagt om een lange adem. Met onze ervaren blik wordt jouw product onmisbaar in de markt.

 3. 03
  Elevation

  Je hebt een lange nek nodig om weg te strepen wat niet werkt. Samen bouwen wij een platform op het hoogste niveau, door na elke iteratie bij te sturen.

 4. 04
  Imagination

  Verbinden is verbeelden. Jij ziet wat er nog niet is. Wij zien hoe je daar komt. Samen tekenen wij de toekomst uit.

Simplicity Moves™ words to live by

Jij wil slimmer zijn. Onderscheidend ondernemen. Creatiever benaderen. Jij weet dat versimpelen beweging in gang zet. Nee maakt een ja volmondig. Gravity is gespecialiseerd in het versimpelen van complexe vraagstukken en wat overblijft omzetten in nieuwe toepassingen en technologieën.

Lianne
Bank
Caroline
Vishal
Joost

/ Awards, nominaties & prestaties

 • Logo Emerce 100
  Emerce 100

  Gravity staat al vijf jaar op rij in de top 3 van Emerce100 Digital agency fullservice middelgroot.

 • Logo DIA
  Dutch Interactive Awards

  Genomineerd voor een DIA in de categorie Digitale Transformatie met Nijver in 2022. In de categorie Tools hebben we in 2020 met Triple8 een Zilveren DIA gewonnen. In 2018 binnen de categorie Content een Zilveren DIA met Fantube.

 • Top 250 Groeibedrijven
  Top 250 Groeibedrijven

  Gravity behoort tot de top 250 grootste groeibedrijven van Nederland in 2021 en 2022. Opgesteld door NLgroeit en Erasmus Centre for Entrepreneurship.

 • Fonk150
  Fonk150

  Sinds 2018 claimt Gravity een toppositie binnen de elite van de Nederlandse bureauwereld.

Toon meer