Web Design Agency

Wij zijn Gravity

Je staat voor een complex vraagstuk waarvoor de oplossing nog niet bestaat. Jij zoekt een Web Design Agency die voor je uitzoomt en jouw toekomstige platform urgent maakt.

Gravity wint DIA award

/ Introductie

Web Design Agency sinds 2017

“Gravity is aantrekken. Het is waarde creëren door het onbekende vanzelfsprekend te maken.”

Voor het bouwen van toekomstbestendige platformen heb je moed nodig. Moet je scherpe beslissingen maken en durven kiezen voor eenvoud. Gravity is een ervaren partner in het creëren van web apps en websites die de toekomst vormen.

Gravity is ondernemerschap. Voor koplopers, industrieverbeteraars en krachtbronnen. Voor mensen met een visie, die de wereld rijker achterlaten dan ze ‘m vonden. Gravity is door pioniers, voor pioniers.

Ooit begonnen als netwerkbeheerder en inmiddels onderdeel van een holding. Uitgegroeid tot een Digital Agency met 35 pioniers in een prachtig kantoor hartje Amersfoort. Het levende bewijs dat simplicity in design werkt.

Meghan PC
vishal en tim foto

Simplicity Moves™ words to live by

Alles wat we bedenken, ontwerpen en bouwen dient ‘seamless’ te zijn. In design, user experience, idee, techniek maar ook zakelijk. Alles moet kloppen en voor zichzelf spreken zonder veel te moeten uitleggen. Natuurlijke adoptie bij de eindgebruiker is het doel. Dat betekent mensen laten voelen waar ze naartoe moeten. Simplicity maakt dat je sneller toegang krijgt en dat dingen in beweging komen. Zodat het product of de service wordt toegelaten. In de hoop te mogen blijven, vanzelfsprekend en dus onmisbaar te worden. Net als de zwaartekracht.

/ Awards, nominaties & prestaties

 • Logo Emerce 100
  Emerce 100

  Gravity staat al sinds de oprichting op rij in de top 3 van de Emerce100

 • Logo DIA
  Dutch Interactive Awards

  Genomineerd voor een DIA in de categorie Digitale Transformatie met Nijver in 2022. In de categorie Tools hebben we in 2020 met Triple8 een Zilveren DIA gewonnen. In 2018 binnen de categorie Content een Zilveren DIA met Fantube.

 • Top 250 Groeibedrijven
  Top 250 Groeibedrijven

  Gravity behoort tot de top 250 grootste groeibedrijven van Nederland in 2021 en 2022. Opgesteld door NLgroeit en Erasmus Centre for Entrepreneurship.

 • Fonk150
  Fonk150

  Sinds 2018 claimt Gravity een top 3 positie binnen de elite van de Nederlandse bureauwereld.

Toon meer

/ Onze award winning cases

GrandVision Portrait

Wereldwijd medewerkers effectief opleiden

 • GrandVision
Nijver portrait

Nijver

 • Nijhuis/Nijver