Aangenaam

Wij zijn Gravity. Digital Product Agency

Voor het bouwen van toekomstbestendige platformen heb je lef nodig. Je moet scherpe beslissingen kunnen maken en durven kiezen voor eenvoud. Gravity is een ervaren partner in het bouwen van platformen die de toekomst vormen. Onze filosofie Simplicity Moves is daarin leidend.

Gravity wint DIA award

Simplicity Moves™
words to live by

Jij weet dat versimpelen beweging in gang zet. Nee maakt een ja volmondig. Wij zijn gespecialiseerd in het versimpelen van complexe vraagstukken en wat overblijft om te zetten in nieuwe toepassingen en technologieën.

Door in beweging te blijven en na elke iteratie bij te sturen, creëren we samen digitale producten op het hoogste niveau. Zo kunnen we snel falen en bijsturen naar de juiste oplossing. Gravity werkt met bedrijven die snappen dat (web) apps, websites en digitale platformen blijvend moeten groeien. De lancering is pas het begin.

Meghan PC
Vishal & Tim

/ Introductie

Digital pioneers since 2017

Gravity is ondernemerschap. Voor koplopers, industrieverbeteraars en krachtbronnen. Voor mensen met een visie die de wereld rijker achterlaten dan ze ‘m vonden. Gravity is door pioniers, voor pioniers.

Ooit begonnen als netwerkbeheerder en inmiddels onderdeel van een prestigieuze bureaugroep met digitale versnellers. Uitgegroeid tot een Digital Agency met 35 pioniers in een prachtig kantoor hartje Amersfoort. Het levende bewijs dat simplicity werkt.

/ Onze award winning cases

Nijver portrait

Het dataplatform voor woningcorporaties

  • Nijhuis/Nijver
GrandVision Portrait

Wereldwijd medewerkers effectief opleiden

  • GrandVision