Event: Prototyping
Events

Event - Rapid prototyping: de sleutel tot succes

William
William Uittenbogaard
geplaatst op

Blijven innoveren: het is van essentieel belang voor je organisatie. Het genereren van nieuwe ideeën is een voortdurend proces, waarbij de meest veelbelovende worden geselecteerd voor verdere ontwikkeling. Maar hoe zet je deze ideeën snel en effectief om in concrete producten of diensten? 

Rapid prototyping helpt je om deze ideeën te valideren. Rapid prototyping is een verzamelnaam voor verschillende technieken om in korte tijd een prototype te vervaardigen. Dit prototype kan vervolgens ingezet worden om een business idee vroegtijdig te toetsen en valideren. Het voordeel: je investeert in een tastbaar en visueel concept, waar je direct draagvlak, waarde en marktpotentie in kan achterhalen. 

Tijdens dit event ga je actief aan de slag met de uitwerking van jullie ideeën. Middels Gravity's think-make-sense cyclus gaan onze business designers jou helpen met het uitdenken van een digitaal business concept en dit zetten we om in een tastbaar prototype. Ook geven we een kijkje in de keuken bij enkele opdrachtgevers van Gravity en we delen onze tips en kennis over de kracht van Rapid prototyping. Aan het eind van de middag heb je, naast nieuwe kennis en inspiratie, een innovatief plan in handen waar je concreet mee aan de slag kan. We ronden uiteraard af met een borrel! 

Programma

13:30 — 14:00 Inloop
14:00 — 14:15 Introductie
14:15 — 14:45 Think: hoe zet Gravity Rapid prototyping in?
14:45 — 15:00 Break
15:00 — 16:15 Make: van business idee naar prototype
16:15  — 16.30 Sense: next steps 
16.30 Afsluitende borrel


Meld je op tijd aan
Er is slechts plek voor 20 professionals. Dus meld je snel aan en verzeker jezelf van een plek.

25
april
donderdag 25 april
13:30
Smallepad 32, Amersfoort

Event - Rapid prototyping: de sleutel tot succes

Er is tijdens dit event ruimte voor 20 professionals