Anita Blankestijn nieuwe managing director Gravity
Nieuws

Anita Blankestijn nieuwe Managing Director

Profielfoto Meghan Lippmann
Meghan Lippmann
geplaatst op

Gravity heeft Anita Blankestijn aangesteld als nieuwe Managing Director. Zij neemt daarmee het stokje over van Marco Groenendijk die verder gaat als Group Director van Loyals Group, de bureaugroep waar Gravity onlangs onderdeel van geworden is. 

Anita Blankestijn werkt sinds de oprichting in 2017 bij Gravity en heeft sindsdien meerdere rollen vervuld binnen het bureau. Onder meer de rol van Head of Operations. “Ik voel me vereerd om als Managing Director aan de slag te mogen. Er staan mooie plannen in het verschiet en het is mijn taak om de solide basis die er nu ligt naar een volgend niveau te brengen."

Groenendijk is verheugd met Anita Blankestijn als nieuwe Managing Director van Gravity: “Anita was er vanaf het eerste moment bij en heeft het bureau zien ontwikkelen tot wat het vandaag de dag is. Haar betrokkenheid bij operations en ervaring binnen commerce maakt haar een geschikte opvolger. Anita het bureau laten leiden was voor mij daarom ook een logische keuze.

Recent heeft Gravity zich aangesloten bij Loyals Group. Binnen deze nieuwe bureaugroep zal Gravity een belangrijke rol spelen rondom digitale innovatie en platformontwikkeling. Het bureau zal zijn eigen identiteit en workflows behouden. Marco van Groenendijk stuurt als group director van Loyals Group alle aangesloten labels aan.