Klant
Stapp.in
Deliverables
Native app, API, Portal
Download

Flexibel autorijden met je smartphone

01 Challenge

Maak 'car sharing'
toegankelijk

In een economie waar gebruik belangrijker wordt dan bezit, wordt het delen van auto’s steeds vanzelfsprekender. Daarom vanuit Stapp.in de vraag om een digitaal platform te bouwen dat mensen helpt om snel en eenvoudig een deelauto te reserveren en te gebruiken. Uiteraard op een flexibele en intuïtieve manier, zodat Stapp.in net zo vanzelfsprekend wordt, als carsharing zelf.

02 Solution

Gebaseerd op
baanbrekende
technologie

De complexe technologie achter Stapp.in is niet terug te zien in het interface en de werking van de app (iOS en Android). Zonder sleutel, maar met je smartphone reserveer en open je de auto die je nodig hebt. Het voordeel is, geen onderhouds- en benzinekosten, maar wel altijd een auto tot je beschikking. Flexibele mobiliteit noemen we dat.

Het beheerdashboard van Stapp.in geeft een realtime overzicht in waar welke auto’s zijn te vinden, welke auto’s zijn gereserveerd en door wie. Dat biedt transparantie, maar voor jou ook de veiligheid en zekerheid van een betrouwbaar reismiddel. Dus onbezorgd instappen met Stapp.in.

Stapp.in
Stapp.in
03 Results

Zakelijke en particuliere gebruikers

Stapp.in heeft inmiddels ook 13 franchisenemers die dagelijks de voordelen van autodelen met Stapp.in ervaren.

Deelauto’s in Nederland én België

Op dit moment heeft Stapp.in al meer dan 80 locaties in Nederland én België, waar deelauto's zijn te vinden.

De meerwaarde van onze langdurige samenwerking zit hem in de technische expertise die we krijgen. Gevraagd en ongevraagd.
Reinald Bronkhorst
Algemeen Directeur
Volgende Riedel

Individuele merken
met een herkenbaar
familiegevoel

Bekijk case