Vecore header

Car & scooter sharing platform

Challenge

Maak car sharing toegankelijk

In een economie waar gebruik belangrijker wordt dan bezit, wordt het delen van auto’s steeds vanzelfsprekender. Daarom kwam vanuit Stapp.in de vraag om een digitaal platform te bouwen dat mensen helpt om snel en eenvoudig een deelauto te reserveren en te gebruiken. Uiteraard op een flexibele en intuïtieve manier, zodat Stapp.in net zo vanzelfsprekend wordt, als carsharing zelf.

Stapp.in overview 1

Solution

Gebaseerd op baanbrekende technologie

Stapp.in is het eerste sleutel-loze autodeel concept in Nederland. De complexe technologie achter Stapp.in is niet terug te zien in de interface en de werking van de app (iOS en Android). Met je smartphone reserveer en open je eenvoudig en in een paar simpele stappen de auto die je nodig hebt. Geen onderhouds- en brandstofkosten, maar wel altijd een auto tot je beschikking. Flexibele mobiliteit noemen we dat.

Het beheer dashboard van Stapp.in geeft een realtime overzicht in waar welke auto’s zijn te vinden, welke auto’s zijn gereserveerd en door wie. Dat biedt transparantie, maar voor jou ook de veiligheid en zekerheid van een betrouwbaar reismiddel. Dus onbezorgd instappen met Stapp.in.

Stapp in overview 2

Results

Zakelijke en particuliere gebruikers

Op dit moment heeft Stapp.in al meer dan 100 locaties in Nederland én België, waar deelauto's te vinden zijn. Daarnaast heeft Stapp.in inmiddels ook tientallen franchisenemers die dagelijks de voordelen van autodelen met Stapp.in ervaren.

Meer weten?
Lotte

Lotte van Beek

Business developer