Harvey Nash header

Persoonlijk recruitment in het digitale tijdperk

Challenge

De perfecte match

Sinds 1988 ondersteunt Harvey Nash tal van 's werelds belangrijkste organisaties bij de werving, de selectie en het beheer van de toptalenten die ze nodig hebben om te slagen in een steeds sterker concurrerende wereld. Maar hoe breng je mensen samen en vind je de beste match in de digitale wereld? Het was tijd om de ambities van Harvey Nash waar te maken en hun huidige middelen te innoveren.

harvey nash laptop

Solution

De behoeften van potentiële kandidaten ontdekken

Als internationaal bedrijf biedt Harvey Nash medewerkers de mogelijkheid om maatwerk te bieden bij de benadering van lokale markten, cliënten en culturele behoeften en bevordert het bedrijf innovatie op elk niveau van de organisatie. De hoogste tijd om de huidige app van Harvey Nash meer toekomstbestendig te maken en mee te gaan met veranderingen in de digitale wereld. Het start bij het personaliseren van de app. Hoe kunnen we zorgen dat de kandidaten precies vinden waar ze naar op zoek zijn en hulp bij nodig hebben.

Results

Inzicht geven aan kandidaten

De Progressive Web App (PWA) geeft professionals zelfstandig toegang tot een overzicht van vacatures die passen bij hun voorkeuren. Daarnaast ontvangt de professional informatie en updates over het verloop van het sollicitatieproces: van contactpersoon tot informatie over het bedrijf, van sollicitatie status tot het aanleveren en uploaden van de benodigde documenten. De app geeft recruiters meer zicht op de (beschikbare) zelfstandig professionals en hun voorkeuren. Ze kunnen de kandidaten gerichter, sneller en persoonlijk voorzien van de juiste service.

harvey nash app

Meer weten?
Lotte

Lotte van Beek

Business developer