Creditchecken header

De vertrouwde uitstraling van Creditchecken

Challenge

Wereldwijd kredietchecken

Creditchecken is in 2006 als incassobureau begonnen onder de naam INCL. Vandaag de dag levert het bedrijf creditmanagement oplossingen aan haar klanten. Ze bieden de zakelijke klant de mogelijkheid krediet informatie op te vragen. De organisatie verwerkt het actuele betalingsgedrag van bedrijven overal ter wereld. Creditchecken beschikt over een internationationaal netwerk van informatiebronnen zoals handelsregisters, faillissementsregisters, incassobureaus en brancheorganisaties. Alle vergaarde informatie wordt elke dag direct in het desbetreffende rapport verwerkt. Zo zijn klanten wereldwijd gegarandeerd van de meest actuele kredietinformatie.

De wens vanuit de organisatie is om de website en het portal een frisse, meer professionele en vertrouwde uitstraling te geven. Aan Gravity de taak om samen met het team van Creditchecken een fijne partnership op te bouwen en deze wens te realiseren.

creditchecken afbeelding
Solution

Schaalbaarheid, veiligheid en overdraagbaarheid

Tijdens de eerste fase krijgen we gedetailleerd inzicht in de doelgroep en de mogelijkheden van de aangeleverde databronnen. Er wordt goed gekeken naar de gebruikersinteractie en er wordt voor ogen gehouden hoe het platform en de website gaat overkomen bij de klanten van Creditchecken. Op basis van het huidige platform wordt een klikbaar prototype ontworpen in overeenstemming met de huisstijl. In deze fase komt ook de nieuwe website tot leven.

In de development fase wordt de website en het platform daadwerkelijk ontwikkeld. De opstelling van het nieuwe platform is headless gemaakt. Hierdoor zijn koppelingen met API’s eenvoudig te maken en naadloos op elkaar aan te sluiten. Schaalbaarheid, veiligheid en overdraagbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Gravity heeft ervaring met een breed scala aan frameworks en technieken waardoor we flexibel zijn om aan specifieke eisen te voldoen en een maatwerk platform kunnen maken.

Er wordt samen met Creditchecken in interactieve sprints gewerkt wat flexibiliteit geeft om van richting te veranderen en bij te sturen. Daarbij wordt het platform gedurende de development fase uitvoerig getest en gevalideerd bij gebruikers.

creditchecken details
Results

Toekomst

Gravity en Creditchecken zullen de samenwerking doorzetten en de komende jaren zal het platform doorontwikkeld worden. Hiermee blijft Creditchecken oplossingen aan haar klanten optimaliseren.

Meer weten?
William

William Uittenbogaard

Business Developer